Tabela për mini ping pong - komplet për pingpong + 2 herë raketë + 4 herë top

Kodi: 11-556
3 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 250 L
e shitur Na vjen keq, por ky produkt është shitur. Nuk është më i disponueshëm.
Po! Ne dërgojmë në US

Mini dërrasë tavoline ping-pongu - seti i pingpongut + 2x raketë + 4x top është ideale për të luajtur lojë në miniaturë në çdo kohë dhe kudo.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Mini dërrasë tavoline ping-pongu - komplet pingpongu + 2x raketë + top 4x është ideal për të luajtur në miniaturë lojë ping pong në çdo kohë dhe kudo. Tavolina është e fortë, e qëndrueshme dhe e qëndrueshme, pasi është e punuar me material cilësor . Mund ta paketoni lehtësisht në bagazhin tuaj, nuk zë shumë hapësirë. Për shkak të madhësisë dhe peshës së vogël, mund ta vendosni në një tavolinë normale.

Tavolinë e vogël pingpongu portative (miniaturë).

Mini dërrasë e vogël (miniaturë) portative për tavolinë ping pongu

Një tavolinë ping pongu me funksione të plota

Ky grup përfshin gjithçka që ju nevojitet për të luajtur ndeshje ping pong në rrugë. Tabela është e ndarë në 2 pjesë me përmasa 45 x 40 cm dhe mund të montohet lehtësisht në pak minuta. Falë transportueshmërisë së tij, ju mund të merrni lojëra ping pong kudo me vete.

Set mini tavoline ping pongu portative

Specifikim:

  • Materiali: ABS dhe dru
  • Pesha: 2,7 kg


Përmbajtja e paketës:
1x mini tavolinë ping pongu
1x rrjetë
2x raketë
4x top
1 x udhëzim

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim