Topa të Krishtlindjeve Emoji (Buzëqeshje) 6 copë - dekorime origjinale të pemës së Krishtlindjes

Kodi: 11-419
1 900 L 1 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 000 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Topa të Krishtlindjeve Emoji (Buzëqeshje) 6 copë - dekorime origjinale të pemës së Krishtlindjes. Set me 6 topa Krishtlindjesh me dizajn smileys.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Topa të Krishtlindjeve Emoji (Buzëqeshje) 6 copë - dekorime origjinale të pemës së Krishtlindjes. Set me 6 top Krishtlindjesh me dizajn të buzëqeshjeve. Zbukurimet e Krishtlindjeve do ta bëjnë edhe më të këndshme festën më të bukur të vitit. Seti përmban 6 topa Krishtlindjesh me printim Emoticon - smiley të ndryshëm. Diametri i një topi është 8 cm dhe pesha është 16 gram. Ato janë bërë nga polistiren - rezistente ndaj thyerjes. Sipërfaqja është prej ari mat dhe ka një smiley të ndryshëm në çdo dekorim.

Buzëqeshjet si topat e Krishtlindjeve në një pemë - të bëra nga polistireni janë rezistente ndaj thyerjes.

topa të buzëqeshur në dekorimet e emoticoneve të pemës së Krishtlindjes

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim