Dhurata me verë plot surpriza

Kodi: 94-021
6 300 L Çmimi përjashtuar TVSH: 5 250 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Dhurata e verës plot surpriza - Përfshin një sërë gjërash që me siguri do të bashkohen nëse nuk jeni afër verës dhe gjërave. Është i përshtatshëm edhe si dhuratë elegante.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Çanta e verës plot surpriza - Përfshin një set gjërash të dobishme të cilat me siguri do t'i përdorni nëse jeni të dhënë pas verës. Është gjithashtu i përshtatshëm si një dhuratë elegante për çdo adhurues të verës. Çanta mund të bartet dhe ka përparësinë që nuk do të humbisni asgjë. Gjithçka do të ruhet në një çantë.

valixhe

Përmbajtja e çështjes:

  • Hapëse elektrike + Karikues
  • Hapëse me vakum
  • Matësi i konsumit
  • Heqse folieje

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim