Hapës elegant i verës + kube akulli inox

Kodi: 94-017
2 100 L 1 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Hapësi elegant i verës + kube akulli prej çeliku inoks - kjo paketim elegant do të ndriçojë shtëpinë tuaj. Me këtë set ju do të keni gjithmonë hapës të dobishëm vere dhe kuba akulli inox që ftohin në mënyrë të përkryer çdo pije.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Hapësi elegant i verës + kube akulli prej çeliku inox - kjo paketim elegant do të ndriçojë shtëpinë tuaj. Me këtë set ju do të keni gjithmonë hapës të dobishëm vere dhe kuba akulli inox që ftohin në mënyrë të përkryer çdo pije.

          

Përmbajtja e paketës:

  • 2 kube
  • Hapëse vere

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim