Hapëse elektrike e verës me ndriçim të pasëm LED

Kodi: 94-026
3 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 250 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Hapësi elektrik i verës me ndriçim LED hap shishen në një mënyrë të thjeshtë brenda pak sekondave dhe më pas asgjë nuk do t'ju ndalojë të shijoni verën tuaj të preferuar.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Hapësi elektrik i verës me ndriçim LED hap shishen në një mënyrë të thjeshtë brenda pak sekondave dhe më pas asgjë nuk do t'ju ndalojë të shijoni verën tuaj të preferuar. Ju me siguri keni pasur një përvojë të tillë, që keni thyer dhe shtypur tapën në verë. Këto komplikime tashmë kanë mbaruar, pasi me hapësin tonë elektrik do ta hiqni tapën shpejt pa asnjë problem. Së pari, hiqni fletën nga pjesa e sipërme e shishes duke përdorur një hapëse plastike (të përfshirë) të krijuar për këtë qëllim dhe më pas përdorni një hapëse elektrike. Shtypni butonin e poshtëm për të aktivizuar tapën që nxjerr automatikisht tapën pa ndonjë tërheqje manuale dhe më pas duke përdorur butonin e sipërm mund ta lëshoni tapën nga tapa.

Një hapëse elektrike me valë për verë

Dizajni i hapësit është prej çeliku inox - aliazh alumini, çka e bën atë elegant, dhe gjatë përdorimit të hapësit, drita blu aktivizohet në pjesën e brendshme ku ndodhet tapashja dhe kështu ndriçon drejtpërdrejt shishen në hapje. 4x bateri AA (nuk përfshihen) kërkohen për të përdorur hapësin. Një ndihmës i madh luksi që nuk duhet humbur në shtëpi për një shijim të rehatshëm të verës.

Karakteristikat:

plus hapja e shpejtë dhe pa problem e verës
plus dizajn elegant me një pamje luksoze
plus furnizimi me energji pa tela
plus vendosja e brendshme e sigurt e tapasë

Specifikimet:

Numri i hapjeve: 100 e më shumë
Fuqia: 4 x AA
Përmasat: 252 mm (lartësia) x 45 mm (diametri)
Pesha: 300 g (pa bateri)

Përmbajtja e paketës:

1x hapëse vere elektrike
1x hapëse fletë plastike
1x manual

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim