Karafa për uiski

Karafa për uiski dhe për çdo lloj alkooli, komplet dhuratash luksoze me uiski ose gota kristali për çdo bar në shtëpi. Këtu mund të gjeni një set borboni ose skocez me cilësinë MË TË MIRE!