Termometri i verës - formë katrore

Kodi: 94-020
1 500 L 1 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 833 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Termometri i verës në formë katrori - Termometër dixhital për kontrollimin e temperaturës ideale të verës së konsumuar. Termometri i verës është ngjitur në shishe.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Termometri i verës në formë katrori - Termometër dixhital për kontrollimin e temperaturës ideale të verës së konsumuar. Termometri i verës është ngjitur në shishe dhe ekrani tregon temperaturën aktuale. Sipas rezultateve, më pas mund ta zhvendosni verën në një vend më të ngrohtë ose më të freskët.

Verë me temperaturë metër

Është bërë prej çeliku inox dhe plastike. Matur brenda vlerave 0 deri në 50 ° C. Aktiviteti ofron një bateri të vogël, e cila zgjat deri në 1.5 vjet. Për matjet termometri vendos një shishe si orë në dorë. Mat temperaturën, rreth 3 minuta. Termometri mat vetëm temperaturën e shishes. Për të përcaktuar temperaturën e saktë të verës, zbritet nga temperatura e matur 1 ° C. Vetë termometri fiket në 60 sekonda pas heqjes nga shishja. Kurrë nuk ka termometër në frigorifer.

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim