Kabllo Apple Lightning për karikimin e celularëve të të gjitha modeleve iPhone me dizajn 90° të konektorit dhe gjatësi 1 m

Kodi: 71-015
1 200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 000 L
e shitur Na vjen keq, por ky produkt është shitur. Nuk është më i disponueshëm.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto

Kabllo Apple Lightning për karikimin e celularëve të të gjitha modeleve të iPhone (4,5,6,7,8,9, X) me gjatësi 1 metër dhe konektor dizajn 90° dhe me dizajn të thurur të qëndrueshëm.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kabllo Apple Lightning për karikimin e celularëve të të gjitha modeleve të iPhone (4,5,6,7,8,9, X) me gjatësi 1 metër dhe dizajn lidhës 90° dhe me dizajn të thurur të qëndrueshëm do të shërbejë në mënyrë të besueshme për transferimin ose karikimin e të dhënave të pajisjeve Apple. Sipërfaqja e jashtme e thurur forcon kabllon dhe gjithashtu parandalon ngatërrimin. Kablloja është projektuar dhe përpunuar nga materiale me cilësi të lartë për të siguruar transferim të besueshëm dhe të shpejtë të të dhënave gjatë sinkronizimit dhe karikimit. Kablloja është e përputhshme me të gjitha pajisjet me porte Apple Lightning. Ju mund ta përdorni këtë kabllo për karikimin e të gjitha pajisjeve Smart të markës Apple.

kabllo Apple Lightning për karikimin e celularit me dizajn 90

Karakteristikat:

plus Kabllo karikimi dhe të dhënash
plus Dizajn unik 90°
plus Sipërfaqja e jashtme e thurur
plus Gjatësia deri në 1 m

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim