Kabllo praktike karikimi USB 3V1 me dizajn Bamboo - 1,5 m Micro USB, Lightning, USB-C

Kodi: 71-013
1 400 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 167 L
e shitur Na vjen keq, por ky produkt është shitur. Nuk është më i disponueshëm.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto

Kabllo praktike karikimi USB 3V1 me dizajn Bamboo - Micro USB 1,5 m, Lightning, USB-C shërben për karikim dhe transferim të të dhënave për pajisjet tuaja inteligjente.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kabllo praktike karikimi USB 3V1 me dizajn Bamboo - Micro USB 1,5 m, Lightning, USB-C shërben për karikim dhe transferim të të dhënave për pajisjet tuaja inteligjente. Sipërfaqja e jashtme e thurur forcon kabllon dhe gjithashtu parandalon ngatërrimin. Kablloja është projektuar dhe përpunuar nga materiale me cilësi të lartë për të siguruar transferim të besueshëm dhe të shpejtë të të dhënave gjatë sinkronizimit dhe karikimit. Avantazhi i kabllit është përputhshmëria e tij me të gjitha pajisjet me porte Micro USB, Apple Lightning, USB Type-C (USB-C) . Duke përdorur këtë kabllo mund të karikoni të gjitha pajisjet inteligjente të markave Apple, Samsung, BlackBerry, Sony, Huawei, Xiaomi dhe të tjera.

Kabllo usb 3V1 me dizajn bambu

Karakteristikat:

plus Kabllo i gjerë i përputhshëm për karikim dhe të dhëna
plus Dizajn unik Bambu
plus Sipërfaqja e jashtme e thurur
plus Gjatësia deri në 1,5 m

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim