Kabllo USB universale 3V1 e karikimit - Micro USB, Lightning, USB-C

Kodi: 71-011
1 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 250 L
e shitur Na vjen keq, por ky produkt është shitur. Nuk është më i disponueshëm.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto

Kabllo USB universale 3V1 e karikimit - Micro USB, Lightning, USB-C në dizajn kitarë me gjatësi 20 cm është një ndihmës i shkëlqyeshëm për karikimin e shumë pajisjeve Smart në të njëjtën kohë.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kabllo USB universale 3V1 e karikimit - Micro USB, Lightning, USB-C në dizajn kitarë me gjatësi 20 cm është një ndihmës i shkëlqyeshëm për karikimin e shumë pajisjeve Smart në të njëjtën kohë. Kablloja është projektuar dhe përpunuar nga materiale me cilësi të lartë për të siguruar transmetim të besueshëm dhe të shpejtë të të dhënave gjatë sinkronizimit dhe karikimit. Avantazhi i kabllit është përputhshmëria e tij me të gjitha pajisjet me porte Micro USB, Apple Lightning, USB Type-C (USB-C) . Duke përdorur këtë kabllo mund të karikoni të gjitha pajisjet inteligjente të markave Apple, Samsung, BlackBerry, Sony, Huawei, Xiaomi dhe të tjera.

Dizajni i kitarës me kabllo usb 3V1

Karakteristikat:

plus Kabllo universale për karikim dhe të dhëna
plus Tre lidhës të ndryshëm për pajisjet inteligjente
plus Mund të karikojë 3 pajisje në të njëjtën kohë

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim