Maska e barazimit DJ RAVE - e ndjeshme ndaj zërit

Kodi: 88-165
2 500 L 1 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 583 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
+

Maskë barazues DJ RAVE - e ndjeshme ndaj tingullit, që dallohet më së miri në Halloween, karnaval, disko, klub, në një festë apo festival.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Maska e barazimit DJ RAVE - e ndjeshme ndaj tingullit, që dallohet më së miri në Halloween, karnaval, disko, klub, në një festë apo festival është investimi i duhur për ju, nëse doni të tërhiqni vëmendjen dhe veçanërisht të jeni cool. Maska është e pajisur me sensor zëri dhe pulson në varësi të mënyrës se si luhet muzika (ose nga tinguj ose të folur të ndryshëm, etj.). Shiten maska ​​Rave Electro LED - të gjithë do t'ju kenë zili.

El. Furnizimi me energji elektrike: kuti kontrolli (2 x bateri AAA nuk përfshihen)
Funksioni: ndezje me zë (muzikë, të folur, etj.)

dj maskë e ndjeshme ndaj zërit

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim