Maska e fytyrës Rave Equalizer - e ndjeshme ndaj zërit

Kodi: 88-198
2 500 L 1 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 583 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Maska e fytyrës Rave Equalizer - e ndjeshme ndaj tingullit, e cila është më e mira për halloween, karnaval, disko, klub, festë ose festival, është investimi i duhur për ju nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes dhe të jeni cool.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Maska e fytyrës Rave Equalizer - e ndjeshme ndaj tingullit, e cila është më e mira për halloween, karnaval, disko, klub, festë ose festival, është investimi i duhur për ju nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes dhe të jeni cool. I përshtatshëm edhe si dhuratë origjinale për të dashurit. Maska për shitje online në dyqanin tonë elektronik. Maska Rave - të gjithë do t'ju kenë zili.

El. Furnizimi me energji elektrike: kuti kontrolli (2 x bateri AA nuk përfshihen)
Funksioni : ndezje nga zëri (muzikë, të folur etj.)

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim