Inverter EL A/C për telat Glow el - për 30 metra

Kodi: 02-019
8 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 6 667 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Inverter EL A/C për telat Glow el - për 30 metra. Mund të lidhet drejtpërdrejt me burimet e energjisë. I përshtatshëm për instalim në ambiente të brendshme (shtëpi, banesa, etj).

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Inverter EL A/C për telat Glow el - për 30 metra. Mund të lidhet drejtpërdrejt me burimet e energjisë. I përshtatshëm për instalim në ambiente të brendshme (shtëpi, banesa, etj). Mund të rregulloni modalitetin konstant ose ndezës të telave me shkëlqim. Gjithashtu ju mund të kontrolloni ndriçimin dhe intervalin e ndezjes. Përdorimi i telave të shumëfishtë me shkëlqim që ju nevojitet për të blerë ndarës.

Dimensionet e produktit 4,6 cm x 8,1 cm x 12,7 cm

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim