Tela neon 2,3 mm + El Inverter 2x 1,5V AA - Paketa 10x

Kodi: 101-1
26 000 L 19 000 L Çmimi përjashtuar TVSH: 15 833 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Teli me shkëlqim neoni për festa si shtesë ideale për veshjen tuaj të festës, barin ose dekorimin e makinës dhe ju shkëlqeni si kurrë më parë. Shikoni fotot dhe frymëzohuni.

Mbrojtja e blerësit

 • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
 • Garanci për produktet - 24 muaj
 • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

MEGA PACK - Tela neoni 2,3 mm + El Inverter 2x 1,5V AA - paketë 10x

1ks El Wire + El inverter me cmimin 16€
Çmimi total për 10 copë x 16 € = 160 €

Kur porositni, mund të zgjidhni çdo kombinim ngjyrash të telave El.
(Thjesht shkruani një shënim sa pjesë dhe çfarë ngjyre keni nevojë)

tel

Teli me shkëlqim neoni për festë është një shtesë ideale për veshjet tuaja të festës, baret ose dekorimet e makinave dhe ju shkëlqeni si kurrë më parë. Shikoni fotot dhe frymëzohuni. Fuqia furnizohet nga bateritë e vendosura direkt në kutinë e kontrollit. Këto tela unike neoni mund të kombinohen lirshëm me ngjyra, ju mund të rregulloni madhësinë që ju nevojitet për veshjen e festës ose dekorime të tjera - makina ose bare. Gjatësia standarde e fibrës është 3 m.

 • Fleksibil dhe rezistent ndaj ujit, mund të formohet në çdo formë
 • Ndriçim deri në 360 gradë
 • Jeta: më shumë se 12,000 orë
 • Perfekte për festa, dekorime në rroba, dekorim makinash, dekorime lokalesh e të tjera.
 • Fibra mesatare: 2.3 mm
 • Gjatësia e fibrave: 3 m
 • Temperatura e funksionimit: - 40 ° C deri në 80 ° C.
 • Furnizimi me energji elektrike me bateri (është e nevojshme të blini një kuti inverter EL)

tel neoni

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim