Përkuluni për burra që shkëlqejnë - E kuqe

Kodi: 88-092
1 500 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Papionët e shkëlqyeshëm për meshkuj që bien në sy më së miri në disko, në klub, në një festë apo festival është investimi i duhur për ju nëse dëshironi të tërhiqni vëmendjen dhe veçanërisht të jeni cool.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Papionët e shkëlqyeshëm për meshkuj që bien në sy më së miri në disko, në klub, në një festë apo festival është investimi i duhur për ju nëse dëshironi të tërhiqni vëmendjen dhe veçanërisht të jeni cool. E pershtatshme si dhurate e vecante per te dashurit.

El. fuqia: kutia e kontrollit (1 x bateri AA nuk përfshihet)
Funksioni: dritë e vazhdueshme, ndezje e shpejtë

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim