Harta e drurit në dekorimin e murit - ngjyrë lisi 100 cm x 60 cm​

Kodi: 66-005
18 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 15 750 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Harta e drurit në dekorimin e murit - ngjyrë lisi 100 cm x 60 cm. Kjo hartë murale prej druri si pikturë me përmasa 100 cm x 60 cm.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Harta e drurit ne dekorimin e murit - ngjyre lisi 100 cm x 60 cm. Kjo hartë murale prej druri si pikturë me përmasa 100 cm x 60 cm   (39”x24”) ka kufij të shteteve të gdhendura me lazer, emra shtetesh dhe ka PËRPUNIM SHQIPTAR SAKTËSI. Çdo pjesë është e punuar me dorë, çdo detaj ka kaluar kujdesin e madh në prodhim. E gjithë harta e udhëtimit përbëhet nga disa pjesë druri që mund të lidhet me një saktësi milimetri.Është si një enigmë e thjeshtë.

Instalimi nuk është aspak i vështirë, gjithçka që mund të gjeni direkt në paketë. Nuk është e nevojshme të përdorni asnjë ngjitës. Me shabllonin e mbyllur mund të vendosni me saktësi kontinentet individuale dhe me shiritin ngjitës të dyanshëm të mbyllur mund ta aplikoni lehtësisht në mur. Pra, nuk ka nevojë të përdorni asnjë ngjitës, sepse mund të shkaktojë ndonjë dëmtim të murit. Të gjithë mund të përballojnë instalimin.

Hartat e murit 3D mund të përdoren si plotësues elegant në çdo brendshme, dhe sigurisht që kanë gjithashtu një efekt edukativ, pasi ju keni të gjithë hartën e botës gjithmonë para syve dhe të gjithë informacionin gjeografik në dorë.

Një hartë prej druri e botës që mund të aplikohet lehtësisht në mur.

Harta e botës prej druri me ngjyrë lisi

Në paketimin e hartës prej druri do të gjeni 1 busull druri, 2 varka druri dhe 3 avionë druri që mund t'i ngjitni në mur pranë hartës për të nxjerrë në pah përshtypjen.

• Një hartë prej druri është një dhuratë e shkëlqyer për mikun, të dashurën ose familjen tuaj
• Një dhuratë e shkëlqyer për shefin, kolegët ose si një shtesë në zyrë
• Këto harta prej druri janë bërë tërësisht me dorë dhe janë të përpunuara në detaje
• Një shtesë efektive për shtëpinë tuaj
• Paketa dhuratë e hartës

Kufijtë kombëtarë dhe emrat e vendeve të gdhendura me lazer

Harta e botës prej druri me ngjyra lisi - kontinente

Lloji i hartës:

Një hartë me emrat e shteteve dhe kufijtë + emrat e shteteve të SHBA-së, Kanadasë dhe Australisë

Madhësitë e hartave dhe ngjyrat e drurit që mund t'i gjeni në ofertën tonë:

M - 100x60 cm, 1-1,2 kg
L - 150x90 cm, 2,1-2,3 kg
XL - 200x120 cm, 3,6-4 kg
XXL - 300x175 cm, 5-7 kg

Harta e botës prej druri, ngjyra e lisit

Trashësia - 6 mm
Materiali - i punuar me dorë nga druri
Ngjyra e hartës mund të jetë paksa e ndryshme nga ngjyra në foto, sepse është prej druri natyral

INSTALIMI

Lehtë për t'u instaluar në më pak se një orë, sepse çdo pjesë e hartës ka një numër që përputhet me shabllonin e përfshirë në udhëzuesin e bashkangjitur të instalimit.
Harta përmban një shirit ngjitës të veçantë që nuk shkatërron muret tuaja (por nuk ngjitet në letër-muri).

Përdorni kunjat shtytëse - aeroplanë ose flamuj për të shënuar çdo vend në hartë.
(mund të porositet si aksesor në hartë)

harta botërore me ngjyrë druri lisi kunjat shtytëse aeroplanëdruri me ngjyrë lisi harta botërore shtytje kunjat flamuj

Përmbajtja e paketës:

1x harta e botës prej druri, madhësia 100 cm x 60 cm (39”x24”) - e shpalosur në copa individuale
1x Model për vendosjen e saktë të hartës
1x Set shirit ngjitës të dyanshëm për montim në mur
1x Udhëzimet e instalimit

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim