​Shufra magnetike shumëngjyrëshe 36 copë + Topa argjendi 27 copë

Kodi: 21-015
3 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 3 250 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Shufra magnetike shumëngjyrëshe 36 copë + Topa argjendi 27 copë. Ky grup përmban 27 topa argjendi çeliku (diametri 8 mm) dhe 36 shufra me ngjyra magnetike (gjatësia 24 mm).

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Shufra shumëngjyrëshe magnetike 36 copë + Topa argjendi 27 copë. Ky komplet përmban 27 topa argjendi çeliku (diametri 8 mm) dhe 36 shufra me ngjyra magnetike (gjatësia 24 mm), të cilat janë bërë nga materiali NdFeB (Neodymium). Përshtatshmëri edhe më e mirë e topave dhe shufrave, më shumë opsione për kreativitetin dhe imagjinatën tuaj. Ato janë të përshtatshme për zhvillimin e aftësive motorike për të gjitha moshat, pavarësisht nga gjinia. Ju thjesht do të bini në dashuri me këto topa Buckey Ball me shufra. I gjithë kompleti dorëzohet në një kuti praktike teneqeje. I gjithë kompleti dorëzohet në një kuti praktike teneqeje. Topat janë të argjendtë dhe shufrat kanë këto ngjyra: 6 copë vjollcë, 6 copë blu, 6 copë jeshile, 6 copë të verdhë, 6 copë portokalli, 6 copë të kuqe.

Një dhuratë ideale për ju ose të dashurit tuaj

topa me ngjyra magnetike

Ju mund të krijoni modele të pakufizuara gjeometrike ose abstrakte me këto topa dhe shufra magnetike, të stimuloni fleksibilitetin dhe lëvizjen e duarve dhe gishtërinjve tuaj, ndërsa jeni duke u argëtuar. Portativ dhe i përshtatshëm për udhëtime , pushime, relaks dhe argëtim me miqtë. Me këtë komplet me shufra magnetike dhe topa, nuk ka kufizime ose kufizime kur krijoni forma. Krijoni forma të ndryshme 2D dhe 3D , yje, stoli, forma gjeometrike, ndërtesa ose struktura në shumë kombinime. Varet vetëm nga imagjinata dhe kreativiteti juaj.

Shufra NeoCube me topa:

Ata mbështesin kreativitetin dhe imagjinatën hapësinore
Ata çlirojnë tensionin dhe stresin
I përshtatshëm për momente relaksi
Ato përmirësojnë përqendrimin
Ata praktikojnë lëvizshmërinë dhe shkathtësinë e gishtërinjve
Zbuloni magnetizmin dhe eksperimentoni me topa

Paketa përmban: 27 topa çeliku (diametri 8 mm), 36 shufra magnetike (gjatësia 24 mm)
Ngjyra: topa - argjend, shkopinj - ngjyra: 6 copë vjollcë, 6 copë blu, 6 copë jeshile, 6 copë të verdhë, 6 copë portokalli, 6 copë të kuqe

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim