Termometër dixhital i verës

Kodi: 94-019
1 600 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 333 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Termometri dixhital i verës - Ky termometër vlerëson të gjithë ekspertët e verës së mirë. Sepse vera e bardhë ka nevojë për një temperaturë të ndryshme nga vera e kuqe

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Termometri dixhital i verës - Ky termometër vlerëson të gjithë ekspertët e verës së mirë. Për shkak se vera e bardhë ka nevojë për një temperaturë të ndryshme nga vera e kuqe, kështu që kjo është një pajisje unike për të matur temperaturën. Ka një ekran të madh të lexueshëm, i cili është rezistent ndaj goditjeve.

Termometri i verës

Është bërë prej çeliku inox dhe plastike. Ai mat në intervalin nga 0 deri në 50 ° C. Aktiviteti ofron një bateri të vogël, e cila zgjat deri në 1,5 vjet. Për matje vendosni termometrin në një shishe në të njëjtën mënyrë si wathc në dorë. Mat temperaturën rreth 3 minuta. Termometri mat vetëm temperaturën e shishes. Për të përcaktuar temperaturën e saktë të verës, zbritni 1°C nga temperatura e matur. Termometri do të fiket vetë në 60 sekonda pasi të hiqet nga shishja. Mos e ruani termometrin në frigorifer.

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim