Maskat e fytyrës Rave tingëllojnë të ndjeshme - Cyberdog

Kodi: 88-225
2 500 L 1 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 583 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Maskat e fytyrës Rave tingëllojnë të ndjeshme - Cyberdog, që mund t'i përdorni për festa, halloween, karnaval, disko, klub nate ose festival.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Maskat e fytyrës Rave tingëllojnë të ndjeshme - Cyberdog, që mund t'i përdorni për halloween, karnaval, disko, klub, festë ose festival, është investimi i duhur për ju nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes dhe të jeni cool. Maska është e pajisur me një sensor zëri dhe pulson, në varësi të mënyrës se si luhet muzika (ose ndonjë tingull tjetër). Maska Rave Electro LED - të gjithë do t'ju kenë zili.

maska rave

Inverter El ndodhet në anën e brendshme të maskës. Ju mund t'i blini maskat Rave online në dyqanin tonë elektronik.

El. Furnizimi me energji elektrike: kuti kontrolli (2 x bateri AAA nuk përfshihen)
Funksioni : ndezje nga zëri (muzikë, të folur etj.)

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (1)

100%