Mini kapëse plastike për shirita të lehta LED

Kodi: 79-024
200 L Çmimi përjashtuar TVSH: 167 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Kapëse e vogël, plastike, montimi, e përshtatshme për ngjitjen e saktë të shiritit të dritës LED silikoni 6x12 mm ose 8x16 mm.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kapëse e vogël, plastike, montimi, e përshtatshme për ngjitjen e saktë të shiritit të dritës LED silikoni 6x12 mm ose 8x16 mm. Thjesht lidhni kapëset me vida në vendin e dëshiruar dhe mund ta përkulni rehat shiritin e dritës LED silikoni dhe ta kapni në këto mbajtëse. Me këtë mënyrë ju vendosni shiritin LED në formën e dëshiruar. Ato janë prej plastike transparente, të përshtatshme për çdo ngjyrë të shiritit të dritës LED dhe kanë 2 vrima të para-shpuara për vida. Falë dimensioneve të tyre në miniaturë dhe peshës së ulët, ju mund t'i vendosni ato praktikisht kudo.

Falë kapëseve, mund ta rregulloni shiritin e dritës sipas nevojës.

montimi i shiritave led

shirita led

Specifikimet:

Materiali: plastikë
Ngjyra: transparente
I përshtatshëm për shirita drite LED silikoni me trashësi 6x12 mm ose 8x16 mm
Përmasat: 14x11x9 mm

Përmbajtja e paketës:

1 x kapëse plastike

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim