Inverter EL për bateri 2x 1,5V AA - i ndjeshëm ndaj zërit

Kodi: 02-023
900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 750 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Inverter EL për bateri 2x 1,5V AA - i ndjeshëm ndaj zërit. Kutia e kontrollit për fibrat neoni të partisë është menduar për një fibër neoni me gjatësi 3 m.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Inverter EL për bateri 2x 1,5V AA - i ndjeshëm ndaj zërit. Kutia e kontrollit për fibra neoni partiake është e destinuar për një fibër neoni me gjatësi 3 m. Mund të përdoret edhe për më shumë fibra, por gjatësia totale e fibrave nuk duhet të kalojë 3 m. Për përdorimin e fibrave të shumta është e nevojshme të blini spliter - ndarës terminal për lidhjen e fibrave të shumta.

Ju duhet vetëm të lidhni kontrolluesin me fibër el, dhe fibra do të pasurohet me shumë veçori të reja. Fibra LED do të reagojë (shkëlqejë) nën çdo tingull afër. Me potenciometrin, ju mund të rregulloni ndjeshmërinë e pajisjes ndaj tingujve përreth jush.

* Do të shkëlqejë/pulsojë për rreth katër orë (2 bateri x AA 1,5V nuk përfshihen)

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim