Bluzë IRONMAN Gjenerator - ndriçues

Kodi: 01-103
2 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 2 417 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Bluzë IRONMAN Gjenerator - ndriçues. Ndriçon me ritmin e muzikës dhe të gjithë do t'ju kenë zili. Bluzë unike LED me sensor zëri. Bie në sy më shumë në disko, klub, festë apo festival, është investimi i duhur për ty nëse dëshiron të jesh në qendër të vëmendjes. Mos prisni, kontrolloni të gjitha modelet dhe zgjidhni tuajat.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Bluzë IRONMAN Gjenerator - ndriçues. Ndriçon me ritmin e muzikës dhe të gjithë do t'ju kenë zili. Bluzë unike LED me sensor zëri. Bie në sy më shumë në disko, klub, festë apo festival, është investimi i duhur për ty nëse dëshiron të jesh në qendër të vëmendjes. Mos prisni, kontrolloni të gjitha modelet dhe zgjidhni tuajat.

  • 100% pambuk, cilësore dhe e disponueshme vetëm në ngjyre te zezë.
  • Paneli LED është ngjitur në bluzë me velcro - duke lejuar shkëputjen e lehtë të tij.
  • Paketa e vogël ose njësia e kontrollit, në të cilën janë futur bateritë, është e shkëputshme në rast se doni ta lani bluzën.
  • Paketa mini është e pajisur me një çelës ON/OFF dhe një rrotë lëvizëse të ndjeshmërisë ndaj zërit - ju mund të zgjidhni ndjeshmërinë e lartë ose të ulët të zërit.
  • Bateritë: 4 x AAA (nuk përfshihen)

    tabela e madhësisë

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim