Sheshe vezulluese - katror i programueshëm LED 6x (20x20 cm) - RGB + BT + Wi-Fi

Kodi: 78-084
23 900 L 15 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 13 250 L
porosit paraprakisht Dorëzimi i produktit bëhet rreth javës së 1-3 .
Po! Ne dërgojmë në US
Cards
Bank
Crypto
+

Twinkly Squares - katror i programueshëm LED 6x (20x20cm) 8x8=64 piksel - Katrorë vezullues RGB + BT + Wi-Fi me kontroll APP.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Twinkly Squares - LED katror i programueshëm 6x (20x20cm) 8x8=64 piksele - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi me kontroll APP. Ky katror revolucionar i dritës LED sjell një dekorim unik ndriçimi në shtëpitë tona duke përdorur teknologjinë më moderne. Dritat kontrollohen nëpërmjet një aplikacioni celular që është i pajtueshëm me Android dhe iOS. Kjo paketë përmban një kontrollues - lidhje dhe kontroll Wi-Fi/Bluetooth dhe 6 katrorë të lehta, secili me përmasa 20x20 cm. Ka 64 drita LED 8x8 piksele në një katror. Drita të rregullueshme RGB II. gjenerimi i Shesheve Twinkly.

Dizajn katror me dritë LED në mur me ngjyrë RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 copë LED

katror i programueshëm - katrorë me vezullim 6 copë

Pajisjet komunikojnë me njëra-tjetrën me valë duke përdorur Wi-Fi dhe Bluetooth . Mund të çiftoni dhe kontrolloni 10 pajisje ndriçimi Twinkly menjëherë, ose 4000 LED , me të njëjtin motiv dhe model drite shfaqëse. Ju mund të krijoni animacionet tuaja të mahnitshme që do të mbushin dhe ndriçojnë të gjithë dhomën. Shiriti është projektuar për përdorim të brendshëm - mbrojtje IP20 .

Sheshe dekorative me dritë LED - TWINKLY SQARES (64 drita në një katror)

Sheshe të dritës LED - katrorë me vezullim

Shiriti i dritës përbëhet nga 64 copa dritash LED të përshtatshme për çdo dekorim. Dioda RGB do të thotë që dritat LED mund të krijojnë një nuancë të lehtë RGB prej 16 milionë ngjyrash . Mund të rregulloni intensitetin e dritës dhe ngjyrën e saktë nga shkalla e ngjyrave. Ky edicion special përfshin integrimin e shtëpisë inteligjente me Google Assistant dhe Amazon Alexa.

Dekoratë e bukur me dritë - vendosni ngjyrat, animacionet dhe temat tuaja të dritave LED së bashku për pajisje të shumta LED

dekorim i ndricuar per apartament - shesh ndricues led

Dekorimi juaj mund të krijohet nga disa pajisje dhe forma të ndryshme . Dëshironi të keni një zinxhir të lehtë në mur, një kornizë me ngjyra dhe një xixëllonje LED në dritare dhe një pemë të madhe Krishtlindjesh në mes të dhomës? Nuk është problem! Krijoni skenën tuaj dhe kontrolloni atë menjëherë me një temë të përbashkët ndriçimi.

dekorim i murit - katror me dritë LED

Aplikacioni i sofistikuar celular çifton telefonin inteligjent me pajisjen dhe ju mund ta kontrolloni atë menjëherë. Vetë aplikacioni harton paraqitjen e dritave dhe më pas mund të vendosni lehtësisht një ngjyrë të ndryshme për secilën llambë ose grup llambash veç e veç. Kontrolli është shumë i thjeshtë, i shpejtë dhe intuitiv . Në aplikacion, mund të zgjidhni nga modelet e paracaktuara, të shkarkoni modele të reja nga interneti nga galeria në internet ose të krijoni temat tuaja dhe t'i ruani ato.

ndriçuar led katror i zgjuar - në mur

Zbukurim universal me dritë LED i kontrolluar nëpërmjet një aplikacioni celular për Android dhe iOS

aplikacioni celular - twinkly

Ju gjithashtu mund të kontrolloni intensitetin e dritës, shkallën e ndryshimit, ngjyrën, nuancën, shkëlqimin, rrotullimin, përzierjen dhe më shumë. Funksioni i kohëmatësit ju lejon të vendosni dritën që të ndizet dhe fiket automatikisht sipas një plani kohor. Funksioni i listës së luajtjes ju lejon të vendosni lloje të ndryshme temash në rend kronologjik dhe t'i ndryshoni ato automatikisht sipas cilësimeve

aplikacioni twinklyaplikimi i kontrollit të dritës përmes telefonit celularwifi led shesh

Me pajisjen USB opsionale MUSIC DONGLE , dekorimi juaj me dritë do t'i përgjigjet muzikës së luajtur në dhomë, drita do të ndryshojë dhe do të kalojë në ritmin e muzikës , sipas parametrave të vendosur. Ekzistojnë një sërë modelesh dhe temash të disponueshme për zgjedhjen e "ekranit sipas muzikës", të cilat mund të modifikohen dhe vendosen për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Ndryshimet e dritave në ritmin e muzikës, ndërsa barazuesi grafik kërcen menjëherë në çdo festë. Pajisja USB MUSIC është një produkt shtesë, duhet ta blini në dyqanin tonë elektronik.

Twinkly music - Dongle pajisje USB

Karakteristikat:

plus 64 LED në një katror
plus Kontroll përmes aplikacionit celular
plus Lidhje Wi-Fi dhe Bluetooth
plus Drita RGB - shkallë 16 mil. ngjyrat
plus Përdorimi universal
plus 6 katrore LED në paketim


Specifikim:

Modeli: TWQ064STW-07-BEU
Numri i diodave: 64 për një katror
Qëndrueshmëria: IP20
Lidhja: Wi-Fi, Bluetooth
Përmasat e pjesës së ndriçuar: 20x20cm
Lloji LED: RGB
Jetëgjatësia e llambës: mbi 30,000 orë


Përmbajtja e paketës:

Drita LED 6x katror me 64 dioda
1x Manual

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim