Maska Rave për djem dhëmbë LED - të ndjeshëm ndaj zërit

Kodi: 88-197
2 500 L 1 900 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 583 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Maska Rave për djem për dhëmbë LED - të ndjeshme ndaj tingullit, e cila është më e mira për halloween, karnaval, disko, klub, festë apo festival, është investimi i duhur për ju nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes dhe të jeni cool.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Maska Rave për djem për dhëmbë LED - të ndjeshme ndaj tingullit, e cila është më e mira për halloween, karnaval, disko, klub, festë apo festival, është investimi i duhur për ju nëse dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes dhe të jeni cool. Maska është e pajisur me një sensor zëri dhe pulson në varësi të mënyrës se si luan muzika (ose tinguj të tjerë si fjalimi etj.). Maska Rave Electro LED - të gjithë do t'ju kenë zili.

maskë e udhëhequr nga ujku

Brenda maskës ka një inverter El. Maska Rave për shitje online në dyqanin tonë elektronik.

El. Furnizimi me energji elektrike: kuti kontrolli (2 x bateri AAA nuk përfshihen)
Funksioni: ndezje nga zëri (muzikë, të folur etj.)

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (1)

100%