Kapele LED ndezëse - të ndjeshme ndaj zërit

Kodi: 88-215
2 400 L 1 800 L Çmimi përjashtuar TVSH: 1 500 L
në stok Produktet janë aktualisht në magazinë, gati për tu dërguar.
Po! Ne dërgojmë në US
+

Kapele LED ndezëse - të ndjeshme ndaj tingullit, të cilat shkëlqejnë më së miri në një diskotekë, klub, festë apo festival.

Mbrojtja e blerësit

  • Zëvendësimi falas i mallrave brenda 30 ditëve
  • Garanci për produktet - 24 muaj
  • Garanci për rimbursimin e parave brenda 14 ditëve

Përshkrim i produktit

Kapele LED ndezëse - të ndjeshme ndaj tingullit, të cilat shkëlqejnë më së miri në një diskotekë, klub, festë apo festival është investimi i duhur për ju nëse doni të tërheqni vëmendjen dhe të jeni të lezetshëm. I përshtatshëm edhe si dhuratë origjinale për të dashurit. Kapak i ndjeshëm ndaj zërit me sensor, pulson sipas tingujve (muzikë, fjalë të folura, duartrokitje etj.). Nga pjesa e brendshme e kapakut është El. inverter, në të cilin janë futur dy bateri AAA 1,5V. Në El. inverter, me çelësin anësor mund të rregulloni ndjeshmërinë e sensorit sipas nevojës. Kapelat mund t'i blini online në dyqanin tonë elektronik.

El. fuqia: kutia e kontrollit (2 x bateri AAA nuk përfshihen)
Funksioni : Kapak i ndjeshëm ndaj zërit

kapakët e akullit të shndritshëm

Diskutimi i produktit (0)

A keni pyetje në lidhje me produktin?
Bëj pyetje në diskutim

Ende nuk ka pyetje
Ne do ta dërgojmë përgjigjen e pyetjes suaj te kjo adresë emaili.

Vlerësimi i produktit (0)

Nuk ka ende asnjë vlerësim